Ihon pelastusta syksyn viimaa vastaan

Näin syksyn tullen ihoni kuivaa todella paljon ja voisi melkein sanoa, että tilanne pahenee kuukausi kuukaudelta koko talven ajan. Se alkaa aina näin syyskuun loppupuolella, ihan kiristelynä ja loppupäivästä alkaa naama näyttää suhteellisen uurteiselle ja väsyneelle. Tälle syksylle on onneksi uusia aseita moisen estämiseksi ja niistä kerron nyt.

Tänä aamuna siirsinkin kevyemmät kesällä käytetyt tuotteet sivuun ja hain järeämpää arsenaalia, jonka onneksi olin hankkinut jo aiemmin sinne odottamaan tätä hetkeä. 


Kyseessä on minullekkin uusi tuttavuus, Lumenen Kuulas -sarja. Se mahtoi tulla markkinoille keväällä/ kesällä. Hiukan jo kesällä heti hankinnan jälkeen testailin päivävoidetta ja seerumia ja ne vaikuttivat todella hyvälle ja tarpeeksi kostauttaville, ehkä jopa liiankin kanssa kesän tarpeisiin ja siksi siirsin ne odottamaan syksyä. 
Loppukesästä löytyi myös pikakaunistaja ja silmänympärysvoide jonkinmoisesta alennuksesta, niin sehän oli enempi kuin hyvä syy hankkia myös ne. 

Pikakaunistajaa olen käyttäny säännöllisen epäsäännöllisesti jo jonkin aikaa, koska harkitsin todella vakavasti Diorin Dreamskin Capture Totalen hankintaa sen korkeasta hinnasta huolimatta ja sainkin siitä testerin kotiin. Voin sanoa heille jotka ovat kyseisen tuotteen hankintaa harkinneet, että se todellakin toimii! Ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien saa näkyviä tuloksia. Testailin siis näitä kahta, vaikka eivät nyt ihan samanlaisia tuotteita olekaan, mutta pikakaunistajia joka tapauksessa. No tällä hetkellä en Dioria kuitenkaan hanki, vaan aion ainakin jonkin aikaa tyytyä Kuulaan kevyeen liftaukseen. Ehkä sen silti vielä hankin jossain kohtaa... 



Kämmenellä punertava pisara on seerumia, herkullisen väristä ja antaa kasvoille kosteutta ja valoa. Siinä on hitunen hehkua ja itse tykkään, kun kasvot näyttävät väsyneen sijasta hehkuvilta. Ja toinen isompi pisara on pikakaunistajaa, joka myös antaa kasvoille heleyttä saaden aikaan myös liftaavan vaikutuksen. Vaikka näitä käyttää yhdessä eivät kasvot kuitenkaan loista discopallon tavoin, vaan lopputulos on todella hillitty.
Pienin on silmänympärysvoidetta joka nyt syrjäytti kesällä käytössä olleen kevyemmän voiteen. Kaikkia näitä on yksi pumppaus kämmenellä ja kylläpä se melkein riittää sen yhden käyttäkerran tarpeisiin.

Viimeisenä oljenkortena päivän aikana käytän myös kosteussuihketta, Lumenea on muuten sekin, Lähde-sarjaa. Se tuli kesällä Bette Boxissa ja on ollut ahkerassa käytössä, päivät kun istuu joko koneen äärellä toimistolla tai ajaa pitkää matkaa ilmastoinnin puhkuessa kuivaa ilmaansa, niin tämä virkistää ja elävöittää kasvoja, ettei ihan kurttunaama ole loppupäivästä. Auttaisi varmasti vielä parmmin, kun muistaisi laittaa vaikkapa parikin kertaa päivän aikana, mutta itsehän suhauttelen sitä kasvoilleni sitten siinä kohtaa kun kuivuus alkaa todella pahasti vaivata.

Tänä talvena ajattelin ktestata tuleeko parempia tuloksia, kun käyttää yhden sarjan tuotteita. Tähän saakka olen ostanut sen joka on tuntunut kiinnostavimmalle ja siten kaikki ovat olleet eri tuotesarjoja ja vieläpä eri brändeiltä. Voihan se olla, että harha-askelia tulee otettua muidenkin merkkien tuotteisiin talven aikana, mutta ainakin tämän setin käytän yhdessä. Yövoide siitä vielä puuttuu, mutta jospa sen hankin sitten nyt käytössä olevan loputtua. Kaappitilaa on (onneksi) sen verran vähän, että montaa ylimääräistä tuotetta sinne ei mahdu. Uskokaa pois, olen yrittänyt ja lopputulos oli se ettei sieltä saanut mitään ilman, että kaikki vyöryvät lattialle :)

Onko teillä kokemusta kyseisestä sarjasta?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri

Lokakuun Bette Box

Meille tuli perheenlisäystä...