Pommin...eikun suukon kestävät huulipunat

Keväällä löysin Barcelonan Sephorasta heidän oman merkkinsä Lip Tint nimellä kulkevan nestemäisen huulivärin ja rakkaus tätä ihanaa Mulberry väriä kohtaan oli palavaa ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Laitoin sitä huulilleni, kun lähdimme illalla syömään ja jo siinä huomasin sen helpon levittyvyyden ja värin syvyyden.

Sen jälkeenhän piti sitten alkaa metsästämään samanlaisia kestäviä värejä myös muilta merkeiltä. Muutamia löytyikin, mutta koostumus niissä on ollu erilainen, hiukan paksumpi ja vaahtomaisempi kun taas Sephora on vesimäinen.
 Urban Decayn VICE mattainen huulipuna on ihanan samettisen tuntoinen huulilla ja kestää kyllä hyvin veden juomisen, mutta tarttuu hitusen kupin laitaan. Syömisen jälkeen sitä on kyllä lisättävä, koska ei ole kuin rippeet laidoilla jäljellä, jos ei aina sitäkään.

Seuraavana ostin sitten Lancomen Juicy Shaker mattapunan ja sitä myyjä kehui Kicksissä, että pysyy tosi hyvin ja kuluu kauniin tasaisesti pois, toisin kuin monet vastaavat tuotteet kuivuvat ja kokkaroituvat huulilla. Tämä on hyvin samaa laatua kuin UD, pysyy kyllä hyvin ja värit ovat tässäkin kauniit ja mehukkaat. Miinusta tulee kyllä epäkäytännöllisestä pakkauksesta ja leveästä siveltimestä josta joutuu hiukan arvailemaan osuuko se nyt huulten reunojen mukaisesti vai saanko normaalia muhkeammat pusuttimet ihan tahtomattani :)

Kesällä Primorista löytyi ihan outo, ilmeisesti Espanajalainen, merkki I Love Makeup ja siltä Molten Chocolate, joka ulkomuodollaan hiukan matkii Too Facedia. Ostin kyseiseltä merkiltä parikin eri väriä, tämän ruskean joka on kuvissa ja myös oranssin joka on aivan upea ruskettuneella iholla. Se on kyllä nyt siirtynyt laatikkoon odottamaan ensi kesää ja sen rusketusta.
Tämä on koostumukseltaan aika paksua, mutta levittyy silti hyvin huulille pehmeän aplikaattorinsa avulla. Laatu oli kyllä yllätys, positiivinen sellainen, koska hintaa tällä oli alle 5€ ja pysyvyyden lisäksi ei silti kuivata huulia.


Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä on Too Facedin Melted Matte, jonka hankin Sephorasta samalla kun tilasin sieltä muutakin. En vain voinut vastustaa tuota hauskaa nimeä, Lady Balls, ja upeaa tumman punaista väriä. Tämän koostumus on koko porukan paksuin ja kuivin. Pysyy huulilla hyvin, mutta irtoaa kyllä jonkin verran kupin reunaan juodessa. Tämän päälle tekee mieli kyllä laittaa huulirasvaa tai kiillettä, kun ainakin minulla huulet kuivaavat tämän alla todella kamalan näköisiksi. Seuraavaksi testaan sen laittamista rasvaisen ja tuhdin Smasboxin lip plumpperin päälle, ei ainakaan huulet mene ryttyisiksi. Pysyvyys varmasti kärsii, mutta mitäpä nainen ei ulkonäkönsä eteeen tekisi :)


Sephoran pysyvyys huulilla on paras tästä porukasta ja myös tuntemus huulilla on miellyttävä, hyvin kevyt ja maku on makea. Jos sitä menee illan aikana lisäämään uudelleen esimerkiksi syömisen jälkeen,  niin takuuvarmasti sitä on huulilla vielä myös aamulla. Ihan ehdoton tuote, kun tietää että on menossa tapahtumaan jossa syödään ja ei välttämättä pääse ihan heti korjaamaan meikkiä minnekään.



 Lancome ja päällä hitunen huulirasvaa antamassa kiiltoa. Toimii näinkin, vaikka pysyvyys on samaa luokkaa kuin normaalilla huulipunalla.

 Ja tässä viimeisessä kuvassa on Too Faced piristämässä harmaata työpäivää. Vaikka väri on tumma, syvä ja ehkä nimensä mukaisesti myös hyvin vahva, se ei silti ole hyökkäävä. Päinvastoin, mielestäni se antaa kasvoille lämpöä ja heleyttä.
Olen muutamaan kertaan saanut kuulla näytäväni todella freesille ja raikkaalle, kun huulillani on ollut kaunis punainen huulipuna. Nyt yritän opetella rohkeasti käyttämään niitä myös arkena, eikä ainoastaan juhlissa, joita on muutaman kerran vuodessa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri

Lokakuun Bette Box

Meille tuli perheenlisäystä...