Tästä se alkaa...

Ensimmäisen kirjoituksen hiukan hankala aloitus, vaikka palo kirjoittamieen on kova. Aion  kertoa teille pääosin toiveistani matkustaa ja matkoistani (lähinnä Espanjaan), muodista tai ainakin siitä miten itse pukeudun, kosmetiikan kokeiluista ja uusimmista tuotteista. Mukaan tulee myös valokuvausta, maalausta (jos kehtaan tuherruksiani julkaita), käsitöitä, puutarhanhoitoa ja ihan perusarkea. Eli kevyttä asiaa ilman kireää pipoa ja paatosta :)






Kesällä olimme Espanjan Andaluciassa lomalla, sama paikka ja jopa sama hotelli, kuin viime kesänä. Se on meille SE paikka jonne aina koko talven kaipaa, lähinnä tuntee sen meren tuoksun, kuulee aaltojen pauhun ja auringon lämmön kun sulkee silmät ja palauttaaa mieleen muistoja.





Siitä huolimatta, että olimme siellä toista kertaa löytyi sieltä kaikkea uutta ja mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa, ensi vuodeksi tuli jo listaa missä pitää käydä muissa kaupungeissa ja mitä jäi näkemättä kyseisessä kohteessa odottamaan ensi kesän matkaa.





 
Ja nyt kun näin Urban Decayn Heat-paletin halusin sen palavasti itselleni, jotenkin niistä väreistä tuli tuo Espanja-fiilis, kuumaa ja polttavaa,paahteista ja vahvaa. Vaikka värit ovat punavoittoisia, siitä huolimatta ne toimivat, ei siis tule punasilmäistä vaikutelmaa ja niitä saa yhdisteltyä todella kauniisti toisiinsa. 






Meikki UD Naked Heat-paletilla
 


Meikistä tulee aika voimakas, koska laatu on hyvä ja pigmenttiä löytyy, joillekin se voi olla liian voimakas arkimeikkiin, mutta itse kun en enää jaksa käydä kaupungilla juhlimassa tykkään meikkailla sitten ihan arkenakin kunnolla. Ihanaa kesän fiilistä syksyyn ja talveen.


 

 

Minulla kesämeikkiin kuuluu olennaisena osana turkoosi väri, se vain on jotenkin niin kesäinen ja raikas. Yleensä se on Kikon rajauskynällä tehty rajaus, joka on superkestävä, suosittelen hankkimaan jos pääsee Kikossa käymään. Toisinaan käytän saman merkin turkoosia luomiväriä saadakseni hiukan enempi väriä.  
Sinne on ne on taas laitettava odottamaan ensi kesää, samalla kun kerään kesähepenet ja -röyhelöt vaatekaapista.


 
 

 
 Hei vaan syksy, otan sinut vastaan niskat kyyryssä varustautuneena ihanin kesäisen polttavin meikein :)





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri

Lokakuun Bette Box

Meille tuli perheenlisäystä...