Bette Box syyskuu

Sain syyskuun Bette Boxin jo melkein pari viikkoa sitten, mutta en ole aiemmin ehtinyt siitä kirjoittaa.


 Ennakkotiedoissa oli, että Lumenelta on tulossa täysikokoinen meikkituote ja odottelin innoissani heidän uutta meikkivoidettaan Nordic Nudea, mutta boxi sisälsikin puuterin, Lumene Nordic Chic Soft Matte -puuteri . Monelle tämä oli varmasti toivottu tuote, mutta ei minulle. En käytä puuteria juuri lainkaan ja koskaan en niitä saa loppuun saakka kulutettua, vaan joudun laittamaan ne pois koska menevät vanhaksi.
Väri puuterissa kyllä oli hyvä, sopivan tummahko vielä kesän jälkeen hiukan ruskettuneelle iholleni ja koostumuskin mukavan samettinen. Jää nähtäväksi jääkö tuote omaan käyttööni kesäisin vai laitanko kiertoon sellaiselle joka sitä käyttää päivittäin. Olisihan se harmi jättää hyvä tuote laatikkoon lojumaan.







Nivea Creme Care Waterproof -silmämeikinpoistoaine, voidemainen meikinpoistoaine oli ihan uusi tuttavuus ja testasinkin sen hiukan epäileväisin mielin heti paketin saavuttuani. Kyllä se toimi kuten pitääkin ja meikit lähtivät sutjakkaasti ilman isompia hankauksia. Käytän meikinpoistoainetta lähinnä ainoastaan silmä- ja huulimeikin poistamiseen. Ja huuliltakin vain silloin kun käytän todella pysyvää punaa, mutta niistä sitten myöhemmin oma postaus.
Käytössäni on ollut pitkään Nivean kaksiosaisella koostumuksella oleva meikinpoistoaine, koska se on ainakin tähän saakka ollut ainoa joka ei ärsytä silmiäni. Käytän kyllä tuon voidemaisen pois, mutta seuraava taitaa olla taas tuo nestemäinen käyttömukavuutensa takia.

Kolmas täysikokoinen tuote oli Blistex Bliss Flip Ultra Moisturizing -huulivoide . Tuote oli pakattu mielenkiintoiseen kuoreen, jossa kansi kääntyy pohjan alle. Sen verran oli iso kapistus, että käsilaukkuuni se ei tietään löydä, vaan jää joko yöpöydälle tai työpöydän kulmalle. Käyttöön joka tapauksessa, koska tuotehan on takuuvarmaa blistexiä ja talven tullen huulirasoja tulee kulumaan taas tuubi tolkulla.







Näytekokoisina olivatSchwarzkopf BC Scalp Genesis -syväpuhdistava shampoo , jota en ole vielä uskaltanut kokeilla. Minulla on niin kuivat hiuket ja hiuspohja, että pelkään sen kuivattavan sitä lisää ja saavani taas sen kuoriutumaan väärillä tuotteilla. Ehkä testaan sen kerran, että tiedän mistä puhutaan :)
SB12 purukumia on ollut muistaakseni aiemminkin boxissa ja kyllähän nämä tulevat niin minun kuin mieheni käyttössä kulumaan....mahtaa olla enää pari jäljellä.

Ja mielenkiintoisin näistä pienistä tuotteista oli Vichy Minéral 89 Daily Booster -tiiviste joka sisältää lähdevettä ja hyarulonihappoa. Olen sitä nyt käyttänyt aamua iltaa ensimmäisenä hoitotuotteena puhdistuksen jälkeen. Suurempaa eroa en ole huomannut Lumenen hyarulonitiivisteen ja tämän käytössä. Voisi kyllä hankkia täysikokoisen tuotteen ja katsoa sitten onko eroa siinä, että tästä puuttuu c-vitamiini. Hyvä tuote seerumin ja kosteusvoiteen alle.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri

Lokakuun Bette Box

Meille tuli perheenlisäystä...