Suklaata Suklaata

Suuri innostukseni Too Facedin meikkejä kohtaan on mahtanut näkyä jo muutamassa edellisessä postauksessa ja ei suotta, koska ne ovat laadukkaita. Käytössäni on muutama luomiväripaletti, joista kerron tänään, ripsiväriä, rajauskynä, huulimeikki, aurinkopuuteri ja pohjustajia. Yhdestäkään ei ole huonoa sanottavaa, vaan päin vastoin, voisin hehkuttaa niitä ylisanoilla ja kehuvilla adjektiiveilla vaikka kuinka paljon. Voisi siis sanoa, että en ihan heppoisin perustein kyseistä merkkiä kehu.



Sain mieheltäni viime jouluna joululahjaksi (itse valittuna kylläkin) Chocolate Bon Bon paletin ja nyt sitten piti villiintyä tilaamaan White Chocolate Chip paletti Puolan Sephorasta sillä sekunnilla, kun siitä kuulin.  Kirosin silloin jälleen kerran, että miksi Suomesta ei näitä saa mistään helpommin....vaikka onhan se ihana reissua suunnitellessa aina selvittää onko kohteessa Sephoraa ja missä se sijaitsee ja tärkeimpänä kaikesta miettiä mitä sieltä haluaa hankkia :)


Bon Bon on sisältää vaaleita ja tummia värejä, ihania pinkkejä ja ruskeita karkkisävyjä. Ja kun se vielä tuoksuvat herkullisen suklaalle, niin aamulla on nautinto saada levitellä näitä herkkuja luomilleen suklaan tuoksuessa ympärillä. Suurin osa on mattavärejä, mutta mukaan mahtuu muutama helmiäinenkin, vaikkakaan eivät ole mitään superkiiltäviä nekään. Ainoastaan yksi väri on jäänyt käyttämättä, Earl Grey joka on sinertävän harmahtava, en vain tiedä miten sitä käyttää. Muuten paletin kaikki sävyt on ollet ahkerassa käytössä. Alalaidassa oleva Totally Fatch, tuo aniliinin punainen, on aika haastava väri, mutta pikku hiljaa olen oppinut tekemään myös hillityn punaisen silmämeikin sillä.


Suorakulmion muotoiset vaalea Satin Sheet ja Divinity ovat jokaisessa meikissä mukana, kulmaluulla ja silmän sisänurkassa valoa antamassa. Olenpa joskus tehnyt hyvin vaalean meikin ja laittanut jompaa kumpaa myös liikkuvalle luomelle. Moni puolinen paletti siis, voi tehdä joko näyttävän juhlameikin tai hyvin vaalean meikin, ihan mille minäkin päivänä sattuu tuntumaan mukavimmalle.



Ja sitten se White Chocolate Chip, täynnä ihania vaaleita sävyjä sekä yksi kimalteinen musta. Tuoksu yhtä huumaavan herkullinen kuin Bon Bonissakin, nam. Paletti sisältää 6kpl kimaltavia sävyjä ja 5kpl, tähän siis laskettu mukaan tuo vaalea valoväri, mattaisia. Tätä en ole ehtinyt testailemaan kuin muutamana päivänä, mutta saathan tällä aikaan ihanan vaalean ja valoisan silmämeikin. Mikään valtaisa värierohan näillä väreillä ei ole, kaikki ovat hyvin vaaleita, ja jonkin kerran miettinyt, että huomaakohan sitä kukaan laitanko nyt vaaleanpunertavaa, vaalean violottia vai vaalean ruskehtavaa luomiväriä. Noh, ihan sama huomaako, ehkä pieni häivähdys väriä saattaa vilahtaa silloin tällöin jos hoksaa katsoa :)

Molemmista tykkään ja uskalla lämpimästi suositella hankintaa, jos värit ovat itseä miellyttävät.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri

Lokakuun Bette Box

Meille tuli perheenlisäystä...