Upeat ripset ja niiden salaisuudet




Testissä ripsivärin pohjustajat


Käytän lähes päivittäin ripsivärin alla pohjustajaa pitämään ripsivärin siellä missä sen kuuluukin olla eli ripsissä, eikä poskilla. Jostain syystä väri leviää aina alaluomelle, vaikka olisin käyttänyt ripsiväriä ainoastaan yläluomella ja onneksi löysin keinon ehkäistä sen. Epäilen, että huomaamattani hieron silmiäni päivän aikana, koska ne tahtovat hiukan kuivua varsinkin piilolinssejä käyttäessäni. Myöskin urheillessa ripsari leviää ja jumppasalista läheekin sitten pandakarhu, jos en ole aamulla pohjustajaa jostain syystä laittanut.

Vuosia käytössäni on ollut Diorin Diorshow Maximizer lash plumping serum ja olen tykännyt siitä niin paljon, että menossa mahtaa olla jo neljäs putkilo. Nyt kuitenkin muutama viikko sitten huomasin, olen ilmeisesti ollut jossain uutispimennossa, että Lumenelta on tullut vastaava tuote. 

Kävinkin sen hakemassa viikko sitten ja testailin sitten vuorotellen näitä tuotteita viikolla. Luonnollisesti kuvat jäivät ottamatta ja eilen ottamani eivät ole julkaisukelpoisia, koska illalla tuli syötyä karkkia sen verran, että silmäpussit olivat kuvien pääosassa, ei ripset. Pidän vielä puhtoisen kuvan itsesäni enkä siis julkaise tuota sokeriholistin naamataulua ?

Dior on ehkä hiukan ohuempi koostukseltaan ja välillä joutuu oikein katsomaan tuliko sitä ripsiin vai ei. Sitä kylä tulee ripsiin oikeasti ohut kerros ja se tekee tuolla vähäiselläkin määrällä taikansa. Tuote on kyllä todella riittoisaa, luultavasti juuri tuon annostelevan aukon takia. Pitää ripsivärin paikallaan pitkänkin päivän ja vielä illan siihen perään, joita työssäni tulee aina silloin tällöin. Se antaa ripsille myös mukavaa näyttävyyttä edellä mainitsemastani ohuesta koostumuksesta huolimatta ja olenkin saanut muutaman kerran kehuja kauniista ripsistä. Ripset eivät paakkuunnu, vaan pysyvät eroteltuina vaikka laitaisi parikin kerrosta väriä päälle.
Lumene toimii ihan yhtä hyvin, pitää siis ripsivärit siellä missä niiden kuuluukin olla. Koostumus on hiukan paksumpaa ja näkyvämpää, niin sen peittäminen onkin siis hiukan tarkempaa työtä kuin Diorin joka peittyy yhdellä harjan vetäisyllä siinä missä Lumenea saa peittää sutimalla joitain kohtia pariinkin kertaan. Myöskään tämä ei paakkuunnu koostumuksestaan huolimatta, mutta ehkä ripset ovat silti hiukan paksummat ja hitusen epäsiistimmät, ainakin läheltä katsottuna.
Tässä kolme käyttämääni ripsiväriä ja myöskin ne ovat suosikkimerkkini. Lancomen Hypnosea olen käyttänyt viimeiset 6v. ja nyt keväällä löytyivät nämä pari muuta merkkiä eli Urban Decayn Perversion ja Too Facedin Better Than Sex. Kaikki ovat hyvin saman kaltaisia koostumukseltaan, täyteläinen olisi ehkä kuvaavin sana kaikille näille. Ne levittyvät ripsille tasaisesti ilman paakkuja tai liimaamatta ripsiä yhteen, kerrostamalla jokaisella saa todella näyttävät räpsyttimet.
Harjasosat ovat kaikissa erilaiset ja siten myös lopputuloskin on hiukan erilaista, vaikka eipä sitä eroa mahda huomata kukaan muu kuin minä ?
 Too Faced on tuuhea,paksu ja muotoiltu, joka värjää ripset jo ensimmäisellä harjanvedolla kunnolla. Arkisin sitä käyttäessäni sen yksi vetäisy riittää kyllä hyvin, varsinkin kun tuhti harja antaa massaa ripsille todella hyvin. Pysyvyys on näistä kolmikosta ehkä se heikoin, mutta pohjustajalla homma korjaantuu.
Lancome on se hienostunein koko kolmikosta ja sen harjasosa on tuuhea sekin, hiukan pienempi ja vähemmän muotoiltu kuin Too Faced. Sekin antaa väriä hyvin, mutta vaatii kyllä pari harjanvetoa että ripset ovat siistit. Vaikka tämänkin massa on kiinteää ei ripset liimaannu yhteen, vaan pysyvät upeina ja eroteltuina. Yleensä tämä on vaativimpiin ja juhallisimpiin päiviin ja tilaisuuksiin käyttämäni ripsiväri. Luottotuote, jota käytin pysyvyyden vuoksi jo ennen kuin löysin elämää helpottavat pohjustajat.
Urban Decay oli posiviinen yllätys joka tuli vähän kuin vahingossa, menin hakemaan kyseisen merkin rajaustussia ja tämä tuli kaupan päällisinä. En tiennyt mitään UD ripsiväreistä, eikä siis ollut mitään ennakkomielipidettä ja siksi sen testaaminen oli mielenkiintoista. Ja kun se vielä paljastui todella hyväksi, niin ihastumiseni tähän kyseiseen merkkiin oli valmis. Harjasosa on suora ja tuuhea, antaa kunnolla massaa ja väriä saamatta niitä kuitenkaan tuhruisiksi. Muutamalla harjanvetäisyllä saa kyllä aikaan näyttävät ripset, joita kelpaa räpsytellä pitkin päivää.
Jos jolla kulla on muita suosikkeja, niin kertokaa ihmeessä, että pääsen kokeilemaan myös jotain uutta ?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri

Lokakuun Bette Box

Meille tuli perheenlisäystä...