Lokakuun Bette Box

Maanantaina saapui lokakuun box täynnä yllätyksiä.  Tällä kertaa siihen oli tuotteet valinneet bloggaajat omista suosikeistaan ja mukana oikeastaan kaikki olivat kiinnostavia tai muuten vain hyvä ja ennestään tuttuja.




Se mikä tässä harmitti kaikkein eniten oli, että mukana oli tällä kertaa ainoastaan yksi täysikokoinen tuote. Sitä olin jo pidemmän ajan itselleni halunnutkin, niin sen paljastuminen paketista oli todella mukava yllätys. Nimittäin Lumenen Beauty Serum, mutta siitä hetken kuluttua lisää..

 



Muut tutoteet sitte olivat L'Occitanen vartalovoide, näytekokoinen tuote joka tulee varmasti käytettyä reissuilla. Tuoksu oli kyllä miellyttävän pehmeä sitä hiukan raotellessani ja kämmen selälle levitellessäni se kyllä kosteutti kivasti. L'Occiatanen tuotteista ei aiemmin ole tuttuja kuin käsirasvat joita olen joskus mahtanut lentokentältä ostaa.





TreaclemoonOne Ginger MOrning suihkusaippua, joka myöskin oli matkakokoinen tuote. Tuoksu oli aivan ihana, todellakin minun makuuni. Aiemmin en ole kyseiseen merkkiin törmännyt ja aionkin jo ensi viikolla reissulla tämän ottaa käyttööni piristämään tylsää iltaa hotellilla. Tämän voisin kyllä haluta ihan täysikokoisenakin tuotteena tuoksunsa takia.




 Curaproxin valkaiseva hammastahna on mnulle tuttu tuote ennestään, kun ostin sen Sokoksen ostohysteria-päiviltä viime viikolla. Suurempaa valkaisevaa vaikutusta en sillä ole kyllä saanut, kuten en millään muullakaan valkaisevalla tuotteella, hampaani vain ovat aina olleet hiukan kellertävät luonnostaan eikä niissä ole pahemmin värjäytymiä joita tuotteet voisivat poistaa. Mukava lisä on tuotteen väri, se on nimittäin mustaa. Ainoa aiemmin käyttämäni musta hammastahna on Lushin mustat hammastahnapuristeet.





Ziajan Goat's Milk päivävoide, joka oli myöskin tuttu tuote jo ennestään aiemman Boxissa tuleen vastaavan tuotteen muodossa. Perustuote, joka tulee varmasti käytettyä jossain vaiheessa matkakokonsa vuoksi. Kosteuttaa hyvin eikä tuoksu ole kovin voimakas, hyvä perustuote, vaikka tuskin tulee itse tätä ostettua täysikokoisena siitä huolimatta. Aiempi tuote lähti ensin mökille kesäksi ja sen rippeet ovat nyt matkalaukussa reissukäytössä.





Ja sitten myös tämä ihana Lumenen Beauty Serum, joka tuli luultavasti kaikille sävyssä Universal Medium. Sävy on sopiva iholleni, uskon sen sopivan käyttöön niin talvella kuin kesälläkin vaikka ihoni ruskettuukin todella reilusti, niin tämä ei tee siitä kalpeaa koska antaa kuitenkin kuultaa ihon kauniisti siitä läpi. Luultavasti vaaleampi ihoisille tämä on liian tumma sävy, mikä on harmi, koska tuote on loistava. Onneksi tästä on tullut markkinoille myös asteen vaaleampi ja tummempikin versio, että toivottavasti kaikki kiinnostuneet löytävät oman sävynsä.
 Köh, olenhan käyttänyt  tätä jo jopa kahtena aamuna ja annan lausunnon jonka mukaan tuote on loistava, mutta kun se vain sopii ainakin minulle todella hyvin :) Tiistaina laitoin sen ihan yksinään seerumin ja kasvovoiteen päälle ja mukavasti se tasoitti ihon väriä, vaikka ei suurempaa peittoa antanutkaan. Arkikäyttöön oivallinen tuote jos ihossa ei ole paljoa peitettävää ja varmasti kesällä ihan juhliinkin soveltuva, kun ainakaan itse en pahemmin tarvi peitevoiteita silloin. Saattaa jopa riittää joillekin ihan kosteustuotteen korvaajana, itse kyllä todella kuivaihoisena tarvin silloinkin seerumit ja kosteusvoiteet alle. Torstaina sitten sekoitin pari tippaa YSL meikkivoiteeseeni ja siten sain hiukan kevyemmän lopputuloksen, joka on huomattavasti parempi arkikäyttöön kuin kyseinen meikkivoide ihan yksinään.




Joko te olette saneet omat Bette Boxinne ja mitä tykkäsitte sisällöstä?









Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri

Meille tuli perheenlisäystä...