Reissunaisen elämää

Viime ja tämä viikko ovat menneet täysin työmatkoilla, kotona ollessa on tullut pyykättyä ja tehtyä muita kotitöitä. Viikonloppuna ehdin kuitenkin testaamaan kurpitsaa ruoanlaitossa, ja oli kyllä hyvää,  ja tietystihän siitä piti sitten askarrella myös hieno kurpitsapää ja pistää kynttilä sisälle :) Muutenkin tuli laitettua jo syksyä terassille kanervien ja lyhtyjen muodossa. Ehkä ensi kerralla saan jo metsästettyä kaupasta isomman kurpitsan ja saan isomman pään terassia koristamaan.
 

Mutta sitten siitä reissunaisen elämästä ja keväällä hankkimastani meikkipaletista. Minulla oli monta vuotta käytössä Lancomen kiva paletti jossa on päivälle ja illalle omat sävyt ja vähän poskipunaakin löytyy. Sitä kun useamman vuoden viikottain laittoi alkoi se tietysti kyllästyttää ja keväällä sitten tilasin Cocopandalta Balmin Bon Voyage-paletin.
 


Sisältö oli hiukan erilainen kuitenkin sitten loppujen lopulta ja värit vähän jotain muuta kuin kuvan perustella oletin. Käytettyä tätä nyt kuitenkin on ja eivät ne huonoja ole, ehkä vain eivät sitä turvallisinta väriskaalaa johon olen tottunut. Mutta kun kerran uskalla pistää jo Naked Heatista punaista, niin enköhän myös tämän kanssa tule tutuksi. Onneksi ovat pääosin ruskean sävyisiä ja siten helppoja, mutta eilen jo katselin tuota tumman vihreää, että varmasti senkin tulen vielä joku päivä kesyttämään ja ylittämään itseni sen kanssa :)

Värit ovat tummia ja suurin osa hiukan kiiltävän helmiäisiä, mattana toimisivat varmasti paremmin. Aurinkopuuteri, hohtoväri ja poskipunat olivat ne minkä takia tähän lopulta päädyin; siis että kaikki on yhdessä paletissa ja niitä ei tarvitse jokaista erikseen sinne laukkuun laittaa. Niiden värit kyllä ovat todella hyvät ja pigmenttieset.  Anteeksi huonot kuvat, yritin niitä hotellissa kuvailla niin aina onnistuu jostain heijasuksia tulemaan. Näissä kun ei tämä valaistus ole aina ihan parasta laatua ja varsinkaan tällaisessa vanhemmassa remontoimattomassa huoneessa.



Tänään kävin mainosten uhrina myös Body Shopissa, joka sijaitsee tien toisella puolen (siellä on kauppakeskus, josta monesti mietin että onko se uhka vai mahdollisuus :D ) etsimässä Pumkin Vanilla tuotteita. No eihän niitä tietysti juuri siinä liikkeesä ollut, joudun siis uusimaan reissun loppuviikosta Oulun liikeeseen. Mutta sieltä tarttui mukaani monessa paikassa kehuttu hiuspohjan kuorinta-aine. Aion sen huomenna testailla, toivottavati päänahka ei taas riehaannu kuivaumaan siitä. 




Samalla reissulla mukaan tarttui mukavat matkakokoiset suolakuorinta ja kahvivartalovoide. Ne tulevat jäämään matkalaukun vakiovarusteiksi. Minullahan on siis koko ajan matkalaukku koko ajan puolittain pakattuna näiden viikottaisten matkojen takia. Meikkipussi, jonka voi siis vain heittää sen enempiä miettimättä mukaan koska siellä on aina kaikki tarpeellinen ja samoin pesuaineet ja muu kosmetiikka omassa pussukassaan on myös aina lähtövalmiina. Näitä pesuaineita joutuu aikaajoin lisäilemään ja tarkistamaan, että kaikkia on tarpeeksi mukana.
Nämä matkakokoiset tuotteet ovatkin siis kullanarvoisia löytöjä ja varsinkin jos ovat vielä hyviä, niin sitten yleensä käyn niitä hamstraamassa muutamat kaappiin odottamaan edellisten tyhjentymistä. Nyt on tullut lisättyä perustuotteiden lisäksi vielä kasvonaamiot ja vartalokuorinta mukaan perussettiin, koska täällä on enempi iltaisin aikaa puuhastella niiden kanssa, kuin kotona.



Joko teistä joku on käynyt kokeilemassa Body Shopin uutta kurpitsa-sarjaa tai näitä edellämainittuja?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri

Lokakuun Bette Box

Meille tuli perheenlisäystä...