Syksyn neuletakki ja ihana poncho


Päivät ovat viilenneet hurjaa vauhtia muutaman viime viikon aikana ja kesä on enää kaukainen muisto.Minunkin piti luovuttaa ja luopua kevyistä ja kesäisistä takeista ja huppareista, siirryin sitten hetkeksi paksuihin neuleisiin ennen kuin otan nahkatakin käyttöön.
Oulun By Pias sulki ovensa syyskuun lopussa ja muutaman viimeisen päivän myivät kaiken puoleen hintaan, sinnehän oli  silloin suunnattava sitten askeleet. Ja oi mitä ihania löytöjä teinkään, tässä esittelen toisen niistä ja myös aiemmin hankkimani ponchon. Myöhemmin esittelen jo viime talvena haaveilemani Marilyn neule jonka kotiutin myös.

  Ja tässä se on, tattadaa,  Bucle hoodie Bohemianan takki <3 Se oli rakkautta ensi sovituksella :) Tulee varmasti olemaan yksi tämän talven suosikki vaatteistani.

  

Pitihän sitä sitten kuvailla kaikin tavoin; auki, kiinni ja erilaisialla huiveilla ja aina näytti kivalle. Ihan huippu löytö. 
Neule on pehmeää akryyli, villa, nylon ja mohair sekoitusta, ja eikä tosiaan kutita. Olen nyt pitänyt sitä toista viikkoa ihan ulkotakkina ja kohta kai se pitää siirtää sitten t-paidan kanssa ihan paitana pidettäväksi.

Tällaisen ison ja muhkean huivin kanssa olen  sitä  käyttänyt ja yllättynyt kuinka lämmin se voi olla. Kovaa tuultahan se ei pidä, mutta pienen tuulen ja kylmyyden kylläkin. Huomenna aion pistää sen hameelle kaveriksi ja kokeilla kuinka sitten tarkenee.

Tässä kuvassa sitten on mukana ihan saman yrityksen arvonnassa voitamani Ostuni-huivi, joka on ollut todella kovassa käytössä. Iso ja ohut huivi soveltuu asusteeksi tai sitten ihan takin kanssa käytettäväksi.
Älkää välittäkö tuosta omituisesta ilmeestäni, en ole kovinkaan valokuvauksellinen ja yleensä näytän sille että haluan nirhiä kuvaajan :)


Vuosi sitten kesällä löysin kyseisen yrityksen  ilokseni huomasin heillä olevan liikeen Aittatorilla. Siellä se on nyt ollut pari kesää ja harmi, että sulkevat sen aina talveksi. 
 Ensimmäinen ostokseni heiltä oli tämä Mysig-poncho pippurin värisenä, sitä pidin sitten viime syksyn takkina, keväällähän se ei ollut mahdollista todella kylmän sään takia..
 Aika paksu tämäkin ja talven pakkasilla ihana kiskaista se trikoopaidan päälle lämmittämään. Ainoa hankaluus ponchon käytössä on saada tungettua sitä toppatakin tai muun talvitakin alle, mutta jos siirtymismatkat eivät ole pitkiä niin kyllä sen kestää. 

.
 Tämän oston jälkeen ja ennen aiemmin mainittua neuletakkia on tullut tehtyä useampia ostoksia kyseisestä liikkeestä, tuotteet kun ovat laadukkaita ja kotimaisia, niin niistä on kiva kertoa myös teille. Onko tuttu yritys? suosittelen lämpimästi kurkkaamaan heidän nettisivulleen. Ja ei, tämä ei ole maksettu mainos, vaan olen ihan itse kaikki ostokseni ostanut :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Joulukalenteri

Lokakuun Bette Box

Meille tuli perheenlisäystä...